over Hulpplus

Vrij en zelfstandig
Wij hebben ons tot doel gesteld u te helpen om actiever en vrijer door het leven te gaan. Onze producten kunnen uw levenskwaliteit en zelfstandigheid vergroten.


Ik ben Daniëlle Meloen en met de onmisbare hulp van mijn grootouders heb ik mijn droom van een eigen bedrijf kunnen verwezenlijken. Ik ben trots u mijn bedrijf te laten zien, Hulpplus.

Halverwege 2004 kwam ik op het idee en in 2005 is Hulpplus officieel van start gegaan. Ik werkte bij een zorgbedrijf die vaak de vraag kreeg waar men zelfstandig hulpmiddelen zou kunnen aanschaffen. Gewoon als particulier, zonder tussenkomst van verzekeraars of gemeentes, bijvoorbeeld een tweede rollator of een toiletverhoger. Ook één van mijn oma's kwam met een dergelijke vraag, zij wilde graag een nieuwe wandelstok en had al overal geïnformeerd waar zij hiervoor terecht zou kunnen.
Mijn gedachte was: “dat moet toch niet zo ingewikkeld zijn”. Dat bleek een misvatting. Na lang zoeken vond ik wat ik zocht, maar mijn eerste gedachte was wel gelijk: “dit moet toch sneller en makkelijker kunnen”.
Met dat in mijn hoofd ben ik gericht op onderzoek gegaan en ben ik een ondernemingsplan gaan schrijven. Ik heb hierbij vaak de hulp ingeschakeld van mijn familie en vrienden maar vooral van mijn grootouders. Uiteindelijk kwam de overtuiging een postorderbedrijf te beginnen die allerhande hulpmiddelen bij mensen thuis bezorgd.

Er is een grote behoefte om zelf deze zorgproducten uit te kiezen en aan te schaffen. Nadat ik dit aan mijn familie had verteld boden mijn beide oma's en mijn opa aan mij ook financieel te steunen in mijn ondernemers plannen. Zonder hun financiële maar ook zeker hun morele steun en ideeën was er nu geen Hulpplus geweest.

Wat is de doelstelling?
Kwaliteit, een uitgebreid assortiment, snelle levering en een goede service. Hulpplus is een bedrijf waar ik zelf graag klant zou willen zijn. Producten met een goede kwaliteit die ik het liefst zo snel mogelijk in huis heb en waar ik goed en vriendelijk wordt geholpen door iemand die kennis heeft van de producten. Dat is wat ik zelf verwacht van bedrijven en dat is wat ik u zal bieden bij Hulpplus.  

Met vriendelijke groet,

Danielle Meloen
Hulpplus

Showroom Zorgoutlet Midden Nederland
Dennenlaan 2 (ingang aan de Julianalaan)
3851 PW Ermelo
danielle@hulpplus.nl

Openingstijden
Onze internetwinkel is altijd open, op internet kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week rondkijken en bestellen.
Wij zijn tijdens werkdagen te bereiken op telefoonnummer 0341-455382, mochten wij net even niet aan de lijn kunnen komen dan kunt u een bericht achterlaten en zullen wij u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Hulpplus is onderdeel van Comfort Totaal BV
Kvk-nummer: 69184976
BTW-nummer NL857772612B01

AGB-code: 76089869

IBAN: NL27RABO0321177142
BIC/SWIFT: RABONL2U


Het is geen kunst om oud te worden, het is een kunst ermee te leven (Goethe)