Aanbiedingen

**Coronavirus Update**

Onze showroom en webshops zijn geopend!

Ook wij houden de berichten van de overheid in de gaten en zullen onze maatregelen treffen voor uw gezondheid en die van onze collega's.
Onze webshops zijn gewoon geopend, op werkdagen voor 14 uur besteld dan heeft u de bestelling de volgende werkdag in huis.
Onze showroom in Ermelo is op dit moment gewoon geopend. Wij ontsmetten meerdere keren per dag de pinautomaat, de deurposten, de producten etc en we geven u even tijdelijk geen hand. Ook vragen wij u zo veel mogelijk met de pin te betalen.
Kunt/wilt u niet naar de showroom komen dan zullen wij u telefonisch of per mail ons best doen om uw het juiste advies te geven. Veel bestellingen kunnen opgestuurd of bij u bezorgd worden. Wij zullen onze gebruikte hulpmiddelen toevoegen op Marktplaats.

Heeft u vragen bel of mail ons dan! Wij zullen er alles aan doen om u zo goed en veilig mogelijk te helpen

Tel: 0341 745031
Mail: info@hulpplus.nlWij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in hulpmiddelen en comfortproducten voor jong en oud, u kunt bij ons terecht met al uw vragen en wij gaan kijken of wij voor u een passend hulpmiddel kunnen vinden.

Bezoek ook onze showroom in Ermelo
Daar vindt u een uitgebreid assortiment nieuwe maar ook gebruikte hulpmiddelen om uit te proberen en testen, denk aan; rollators, sta-op stoelen, rolstoelen, douchekrukjes, toiletverhoger, scootmobielen, krukken, aangepast bestek en nog heel veel meer. Bent u op zoek naar iets specifieks, bel of mail ons dan of wij dit op voorraad hebben.

Onze online speciaalzaken
www.flaneerstokken.nl Voor een zeer uitgebreid assortiment wandelstokken.
www.krukkenexpert.nl  Voor loopkrukken en elleboogkrukken in alle kleuren en maten.
www.slaapvitaal.nl Een shop vol producten voor een goede nachtrust gemaakt van traagschuim.

Showroom
Zorgoutlet Midden Nederland
Stationsstraat 74 B
3851 NK Ermelo
0341 745031

Openingstijden:
Maandag: op afspraak
Dinsdag: 10:00 - 16:30 uur
Woensdag: 10:00 - 16:30 uur
Donderdag: 10:00 - 16:30 uur
Vrijdag: 10:00 - 16:30 uur
Zaterdag: 10:00 - 14:00 uur