Betalen

Betalen

U kunt op verschillende maniere betalen in onze webshops, via iDeal, Bancontant/Mistercash, Paypal, zelf overschrijven of contant afrekenen wanneer u het pakket komt afhalen in Ermelo.

Kiest voor iDEAL, Mistercash/Bancontant of Paypal dan wordt uw bestelling gelijk in behandeling genomen, dit is de snelste manier van betalen.

Wilt u het bedrag liever zelf overschrijven dan is dat ook geen probleem. U ontvangt na het plaatsen van een bestelling een e-mail met onze bankgegevens voor het overmaken van het bedrag. Wij verzoeken u het bedrag vooraf over te maken o.v.v. van uw postcode en huisnummer.

Voor bestellingen die naar het buitenland verzonden dienen te worden vragen wij u het gehele bedrag naar ons over te maken alvorens wij de bestelling versturen.
Vanaf buitenlandse banken kunt u het bedrag overmaken met gebruik van de IBAN en BIC/SWIFT codes die u hier onderaan kunt vinden.

Komt u uw bestelling afhalen in onze showroom in Ermelo, dan kunt u contact afrekenen of per pin betalen. U krijgt van ons een bericht wanneer uw bestelling voor u klaar ligt.

 
                                                                 
Bankgegevens:
Comfort Totaal BV
IBAN: NL27RABO0321177142
BIC/SWIFT: RABONL2U

Kvk-nummer: 69184976
BTW-nummer NL857772612B01
AGB-code: 76089869