Links

Op deze pagina vindt u een verzameling links die wellicht interessant voor u kunnen zijn.
Heeft u een link die volgens u hier zou horen, geef uw tips dan door: info@hulpplus.nl


Interessante links

Ditismijndag.nl
Luxe daguitjes op maat, zonder haast en in klein gezelschap. Volledig verzorgd en met persoonlijke hulp en begeleiding. Rolstoel/rollator geen bezwaar.

Ditismijndroom.nl
Maak uw droomreis waar. Ditismijndroom! helpt u uw droomreis te realiseren. Met persoonlijke hulp en begeleiding. Alle bestemmingen mogelijk. Rolstoel/rollator geen bezwaar.


Heeft u een verhaal te vertellen of leest u graag? Neem dan eens een kijkje op het actieve platform voor korte verhalen. Voor ieder verhaal een lezer en voor elke lezer een mooi verhaal! Kom kijken op Heel Nederland Schrijft.

De snelle en betrouwbare hulpdienst bij pech onderweg met uw scootmobiel. Scootmobiel Hulpdienst is snel ter plaatse:24 uur per dag, 7 dagen per week, in heel Nederland.

Multiple Sclerose Patiënten Organisatie
MSPO is een jonge MS patiënten vereniging die zich inzet voor mensen die moeten leven met de ziekte Multiple Sclerose. MS is een aandoening van het centrale zenuwstelsel die zich meestal manifesteert bij jongvolwassenen (20-40 jaar). Naargelang het vorderen van de ziekte, kan MS gepaard gaan met veel symptomen wat tot volledige invaliditeit kan leiden.
Gerust Geregeld
Verhuisservice voor senioren
Professional Organizer
Nalatenschappen opruimen
Lonneke Jansma helpt u bij een zorgeloze verhuizing en een opgeruimd huis.

Korte Maatsweg 7
3755 PK Eemnes
T 035 533 9927
M 06 1717 1499


Toegankelijkheid Nederlandse dagjes uit

Uitmetkorting.nl heeft een overzicht opgesteld van alle populaire dagjes uit in Nederland. Hier zie je in één oogopslag welke dagjes uit rolstoeltoegankelijk zijn, of er een rolstoel te leen is en of een begeleider eventueel korting krijgt. Tevens zie je of er een aangepast toilet aanwezig is, evenals een parkeerplaats voor invaliden en of een geleidehond mee naar binnen mag.
Thuisassistenten.nl is gespecialiseerd in persoonlijke ondersteuning van iedereen met niet-medische hulpvragen. Dus ook als u geen medische zorg nodig heeft maar wel hulp wilt, of tijd wilt besparen, kunt u gebruik maken van onze persoonlijke dienstverlening.
Onze thuisassistent die in uw regio woont, wordt dan uw aanspreekpunt voor alle (tijdelijke) hulpvragen.
Een thuisassistent is ook voor alle taken inzetbaar, bijvoorbeeld om een mantelzorger te ontlasten, en is ook de beste oplossing als u onze diensten voor een redelijke prijs liever zelf inkoopt dan anderen om een gunst vraagt.

www.flaneerstokken.nl
De speciaalzaak voor alle soorten wandelstokken die je je maar kunt bedenken. Van modern tot klassiek van opvallend tot basis.
Jan Overeem kleine woningaanpassingen
biedt U de kleine woningaanpassingen die in de meeste gevallen niet meer worden vergoed door de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) van uw gemeente of de overheid. U kunt denken aan de montage van wandbeugels of douchestoelen of het drempelvrij maken van uw woning. Maar bijvoorbeeld ook kleine elektra zoals bijvoorbeeld een extra stroompunt voor uw scootmobiel. Maar u kunt ook bij Jan Overeem terecht voor alle andere soorten klussen zoals bijvoorbeeld; laminaat vloer leggen, lampen en/of schilderijen ophangen, badkamer of toilet opnieuw kitten, behangen, etc.
Werkgebied: heel Nederland
Alles over zelfstandig wonen voor ouderen.Stichting Hulphond
Stichting Hulphond leidt honden op tot hulphond voor mensen die door ziekte en/of ongeval in hun functioneren beperkt zijn. Hulphonden beschikken over 70 vaardigheden om iemand weer zelfredzaam en onafhankelijk te maken. Dit kunnen mensen zijn met bijvoorbeeld, dwarslaesie, MS en andere spierziekten, reuma, dystrofie of epilepsie. Wij bieden mensen een nieuw perspectief.

www.captaintan.nl
Wilt u in de winter graag ook dat gezonde kleurtje behouden, neem dan snel een kijkje in de online speciaalzaak in zelfbruiners.
Veluweprint
De online drukker op de Veluwe maar drukken en printen voor klanten door heel Nederland en Belgie. Zeer goede service en kwaliteit. Ze verzorgen alles wat betreft druk en printwerk, van visitekaartje tot mappen tot brochures tot magazines.

www.handicamp.nl
Stichting Handicamp
Doelstelling van Stichting Handicamp is het kamperen voor mensen met een lichamelijke beperking te bevorderen door:
- Het uitwisselen van kampeerervaringen
- Informatie geven over verschillende
( praktische )oplossingen
- Kampeerders met vragen in contact te brengen met anderen die ervaring hebben op het gebied van kamperen met een lichamelijke beperking.
- Het organiseren van een kampeerweekend per jaar met op zaterdag een open dag waar u welkom bent.

Sport voor anders validen in Belgie. Anvasport biedt deze mensen de mogelijkheid om sport te beoefenen (hoofdzakelijk initiatie) in een beschermd milieu in functie van integratie en met het oog op het instandhouden en verbeteren van de algemene conditie.

Een uitgebreid forum voor lotgenoten met fybromyalgie en voor mensen die meer willen weten over fibromyalgie.

Scherp in Zorg
Carla van Scherpenzeel kan u helpen bij allerhande vragen rondom de zorg zoals:
-WMO en AWBZ en wat dat voor u betekent
-Persoons Gebonden Budget, voor de aanvraag en afhandeling
-Centrum voor indicatiestelling, aanvragen van de juiste indicatie
-Centrum Administratie Kantoor voor het uitzoeken van rekeningen bv. eigen bijdrage
-Samen de juiste zorgleverancier inschakelen
-Samen de juiste hulpverlener of verzorgende zoeken
-Samen de zorgovereenkomst afsluiten
-verder alle overige vragen
Scherp in Zorg is gevestigd in Baarn en richt zich vooral op de regio midden-Nederland.
Contact: Scherp in Zorg, Nachtegaalhof 11, 3741 WZ Baarn, T 035-5426845, scherpinzorg@orange.nl

www.hollandstok.nl
De groothandel in Nederland met een uitgebreid assortiment wandelstokken en steunstokken (niet voor particulieren). U kunt hier terecht voor kleinere aantallen maar ook grote partijen!