Showroom

**Coronavirus Update 15-12-2020**

Wij zijn een essentiële winkel

Dat betekent dat onze showroom geopend mag blijven tijdens deze lockdown. U bent dus van harte welkom, een afspraak maken is niet nodig. Wij zijn geopend tijdens onze reguliere openingstijden en onze winkel is ruim genoeg om voldoende afstand tot elkaar te houden.
Wilt u in deze rare tijden liever even niet onze winkel bezoeken maar heeft u toch een bepaald hulpmiddel nodig, bel of mail ons dan en dan kijken wij of we u op afstand kunnen helpen.
Showroom

Ook wij houden de berichten van de overheid in de gaten en zullen onze maatregelen treffen voor de gezondheid van u en onze collega's.

Onze webshops zijn gewoon geopend, op werkdagen voor 14 uur besteld dan heeft u de bestelling de volgende werkdag in huis (mits op voorraad). Hou wel rekening met de bezorgers; zij zullen u wellicht niet om een handtekening vragen en het pakket niet aangeven maar voor u neerzetten.

Onze showroom in Ermelo is op dit moment ook nog gewoon geopend. Wij ontsmetten meerdere keren per dag de pinautomaat, de deurposten, de producten etc en we geven u even tijdelijk geen hand. Ook vragen wij u zo veel mogelijk met de pin te betalen en een mondkapje te dragen (net als ons team). Mocht u niet naar de showroom kunnen komen dan zullen wij proberen u op afstand zo goed mogelijk te helpen. We kunnen advies geven per mail of via de telefoon en kunnen heel veel hulpmiddelen aan huis bij u bezorgen. De gebruikte hulpmiddelen zullen we zoveel mogelijk op Marktplaats zetten, ook deze producten kunnen wij vaak opsturen of bij u bezorgen.

Heeft u vragen bel of mail ons dan! Wij zullen er alles aan doen om u zo goed en veilig mogelijk te helpen.
Blijf gezond en let goed op elkaar!

Tel: 0341 745031
Mail: info@hulpplus.nl
Onze showroom van ruim 200m2 staat vol gebruikte en nieuwe hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een (tijdelijke) beperking. Voor thuis en onderweg. Van douchestoel tot hoog-laagbed, van scootmobiel tot rollator.
Onze gebruikte producten zijn zonder uitzondering nette gebruikte artikelen, gereinigd, technisch gecontroleerd en zo nodig gerepareerd.

Showroom Zorgoutlet Ermelo
U bent ook van harte welkom in onze nieuwe showroom in Ermelo. Deze is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.30 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur.
Adres: Stationsstraat 74B in Ermelo.
Parkeren kan gratis aan de Bree (met parkeerschijf) en de dichtstbijzijnde invalidenparkeerplaats is aan de Weegakker t.h.v. nummer 47.
U mag van dinsdag t/m vrijdag ook tot 11 uur de winkelstraat in rijden om eventueel iemand voor de deur af te zetten als de parkeerplaats toch net iets te ver lopen is.

U kunt bij ons alles rustig bekijken en vergelijken en onze medewerkers zullen u adviseren. Al onze hulpmiddelen zijn met zorg uitgezocht. Kleine hulpmiddelen kunt u direct meenemen; grote(re) artikelen kunnen wij aan huis bezorgen tegen een kleine vergoeding. Onze voorraad hulpmiddelen is geen dag hetzelfde, zoekt u iets specifieks neem dan ook contact met ons op voordat u bij ons langskomt.

Over de zorgoutlet
- Showroom met een breed aanbod gloednieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen
- Wij bieden persoonlijk advies
- Zeer divers aanbod hulpmiddelen voor een schappelijke prijs
- Wij werken mee aan een duurzamer en milieuvriendelijkere wereld door hulpmiddelen een tweede leven te geven.

Team Zorgoutlet Midden Nederland