SmartWatcher horloge met noodknop

leverbaar in diverse uitvoeringen

SmartWatcher horloge met noodknop
euro 299.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeSM2000-3000
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

De ESSENCE is het kleinste en elegantste waterdichte noodoproep horloge. Deze is ook voor dragers met smallere polsen voor het hoogste draagcomfort thuis of onderweg. De ESSENCE deluxe heeft een kalfsleren horlogeband van hoogwaardige kwaliteit, het standaard model heeft een siliconen bandje. De IP67 waterbestendigheid garandeert veilig gebruik zowel onder de douche als in bad. Daarnaast hebben de ESSENCE horloges het sterkste audio systeem in hun categorie, waardoor ze ook hoorbaar zijn voor mensen met een beperkt gehoor.

Met het horloge Smartwatcher voelt u zich veilig. Ingeval van nood kunt u eenvoudig een SOSoproep doen zodat u snel ter plaatse hulp krijgt. De noodoproep horloges kunnen altijd gebeld en gelokaliseerd worden, ook binnen gebouwen.


-Eenvoudig: Hulp is beschikbaar met één druk op de knop. Geen ingewikkelde procedures of nummers nummers onthouder, welke u wellicht vergeet in stressvolle situaties. Het inschakelen van hulp is nog nooit zo eenvoudig geweest.

-GPS tracking: Als familie of zorgverlener kunt u via de app altijd kijken waar de drager van het horloge zich bevindt.

-Geofencing : Dit betekent optimale veiligheid voor de drager ingeval de persoon binnen een bepaald gebied moet blijven.  Het is zelfs mogelijk meerdere gebieden te bepalen. Hoe werkt het? De drager en familie/zorgverleners ontvangen een signaal als de persoon zich buiten het gebied beweegt zodat men onmiddellijk actie kan nemen.

-Onopvallend: Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zodat u een horloge kunt kiezen wat past bij uw levensstijl. Hoewel de horloges eruitzien en functioneren als traditionele horloges, bieden ze een geavanceerde technologische oplossing om op elk moment een noodoproep te kunnen starten.

-Flexibel: Onze oplossing ondersteunt alle toonaangevende smartwatches, smartphones en wearables-platforms. U kunt zelf kiezen of u de voorkeur geeft aan hulp van vrienden en familie of aan een professionele telezorg of beveiligingsdienst.

-Connectiviteit: Deze onafhankelijke horloges voor noodoproepen beschikken over 3G / 4G mobiele telefoons met geïntegreerde SIM-kaarten van toonaangevende mobiele telefoonproviders waardoor de beste mobiele verbinding wereldwijd. Onze centrale is verantwoordelijk voor de waarneming van de strenge richtlijnen om betrouwbaarheid en gegevensbescherming te garanderen.

U dient bij dit product een SIM abonnement af te sluiten, dit kan vanaf €9,99 per maand.


Specificaties

• Silliconen of Kalfslederen horlogeband
• Microfoon en luidspreker
• 3G-horloge, ook compatibel met 2G
• Europese-simkaart
• Geolocatie (GPS, WPS, LBS)
• Geofencing, veilige zone
• Inactiviteitssensor
• IP67 waterdicht, geschikt om mee te douchen
• 2-4 dagen standby-tijd
• Oplaadtijd van 1 tot 2 uur


Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal